Voorzitter Frits Roelofs overleden

Wij zijn intens verdrietig door het onverwacht overlijden van onze voorzitter Frits Roelofs.

Frits had een droom. Een carnavalsoptocht die mensen in en rondom Arnhem met elkaar verbindt. Carnaval vier je samen was zijn motto. Mede vanuit die droom werden wij vorig jaar samen een bestuur.

Zonder draaiboek, maar vanuit zijn droom, zijn positiviteit en enthousiasme, zijn talent om te verbinden en zijn enorme netwerk ging Frits met iedereen in gesprek en wist menigeen te overtuigen. Zo konden wij in korte tijd een compleet programma neerzetten voor de eerste Ernemse Optog. Het was dan ook met tranen in zijn ogen dat Frits deze Optog dit jaar moest afgelasten vanwege de storm.

Wij verliezen in Frits een mooi mens, een vriend, een mentor, een carnavalist in hart en nieren.

We hoeven niet te zeggen dat we Frits enorm gaan missen. We zullen doorgaan en zullen jouw visie, een Ernemse Optog die iedereen verbindt, verder uitbouwen. Frits, bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan.

Wij wensen Inge, Maartje en Lieke en naasten veel sterkte en kracht in deze moeilijke tijd.